Hravé interaktivní online setkání

Přihláška na kroužek BAV SE S ALBÍKEM

Odesláním formuláře se přihlásíte na vybrané lekce online kroužku. Lekce, o které máte zájem, vyberete níže ve formuláři.

Kroužek probíhá online, v přihlášce si můžete vybrat individuální dny i čas pro každou lekci.

První hodina kroužku je ukázková a můžete se po ní rozhodnout, jestli budete na kroužku pokračovat nebo přihlášku zrušíte.

2. pololetí 2021/2022
Online
Praha 2
Albík test
Pro získání lekce zdarma zadejte prosím VS Vaší zaplacené přihlášky na prezenční kroužek - najdete ho v emailu od nás
Zde můžete zadat např. alergie dítěte, poruchy chování nebo specifický přístup k němu.
uplatnit slevu
Věnujte poukaz jako originální dárek. Poukaz můžete zakoupit zde.

Vyberte, jakých lekcí a kdy se chcete zúčastnit:

Duben - Velikonoce

Den Lekce Velikonoce
Čtvrtek 9:30-
Čtvrtek 17:15-
Pátek 17:15-
Pátek 9:30-

Odznačit vybrané lekce v měsíci a vybrat znovu

0 Kč  
Akce: lekci máte od nás zdarma

 

Zpracování osobních údajů poskytnutých v tomto formuláři je nezbytné pro plnění smlouvy či jednání o nabídce služeb. Osobní údaje nebudou poskytnuty jinému subjektu. Více viz Zásady zpracování osobních údajů.

SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ

společností Věda nás baví o.p.s., IČO 24204137, se sídlem Horská 2040/3, Nové Město, 128 00 Praha 2, zapsanou v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze pod sp. zn. O 873 (dále jen „Správce“).

Souhlasím, aby mé osobní údaje v rozsahu: emailová adresa, byly na základě tohoto souhlasu zpracovávány za účelem zasílání obchodních sdělení po dobu tří (3) let, nejdéle však do odvolání tohoto souhlasu.

Jsem si vědom/a práva svůj souhlas neudělit a dále svých práv souhlas kdykoli odvolat či upravit, požadovat od Správce přístup k osobním údajům, které se mě týkají, jejich opravy nebo výmazu, popřípadě omezení zpracování, a práva vznést námitku proti zpracování, jakož i práva na přenositelnost Údajů.

Měl/a jsem možnost seznámit se Zásadami zpracování osobních údajů.

Výslovně prohlašuji, že jsem oprávněn/a tento souhlas poskytnout a jsem starší 18 let a že poskytnutím Údajů a jiných informací Správci jsem neporušil/a žádné obecně závazné právní předpisy. Dále potvrzuji, že Údaje a další informace, které jsem mu o své osobě poskytl/a, jsou pravdivé.

Potřebujete poradit? Napište nám na info@vedanasbavi.cz